Idag har liten tagit ett nytt kliv mot att bli vuxen.

Nu är alla papper klara och Anders kom hem med bilen så jag fick order om att hämta henne efter skolan. Sedan var det skylt på baken och jag fick sitta i passagerarsätet, sedan bar det iväg 😊

Hon har ju kört epa i mer än ett år nu så hon kan detta. Det är inga problem för henne. Hon tyckte det var lite läskigt när hon gasade upp över 30 km, men det gick över snabbt 😊 vi körde Volvon som oxå är automat så vi börjar där, vi har en manuell oxå som hon skall börja köra så småningom.

Några fula vanor har hon hunnit lagt sig till med men dom förstod hon att hon måste sluta med. Hon höll sig även väldigt stadigt på vägrenen, så det tyckte hon oxå var lite läskigt att helt plötsligt köra i mitten av vägbanan.

Bara små saker som sagt så detta blir inga problem för henne. Vi var ute nästan 2 timmar och snurrade runt här hemma, sedan fick jag åka hem för då var min huvudvärk 🤕 för mycket, det blev för mycket intryck för mig, så Anders fick ta över. Då drog dom till stan och det hade gått jätte bra det oxå.

Hoppas nu att ni får en bra helg !

/P

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s