Nytt läkarbesök…

Min läkare hade inte häller hört något från F-Kassan. Eftersom jag inte hört något trodde jag att han hade det men inte så vi får vänta ett tag till.

Han förklarade att testerna jag gjorde i December är för att F-kassan skall ta ett beslut om ”sjukpension” eller inte, det var ju detta jag trodde så det var ingen nyhet.

Vi pratade länge o väl om mitt mående och min energi. Han är rak och ärlig, det tycker jag är bra. Det slutade iaf med att han vill att F-kassan skall kontakta honom för att han tycker att ”sjukpension” på 100% blir bäst för mig. Jag står på samma ställe som jag gjorde när dom andra testerna för flera år sedan. Så han sa att jag skall inte hoppa för mycket för jag kommer nog inte bli så mycket bättre än så här, med tanke på att det har gått så lång tid nu.

Det blev en tung dag igår och även idag, mycket tankar och känslor. Jag förstår hur han tänker och jag håller med honom , men 48 år och sjukpensionär, det var väl inte vad jag tänkte mig. Jag har många år kvar att jobba men men livet ville något annat denna gången.

Nu tänker vi framåt och väntar på svar, så oavsett svar från f-kassan så kommer det bli bra i slutändan. 😊

Hoppas ni har haft en fin vinter dag!

/P

Annons

4 reaktioner på ”Nytt läkarbesök…

 1. Jag känner med dig. Efter många år med sjukskrivning och under den tiden behandlingar, rehabiliteringar mm Flera olika utvärdering av FK egna rehabiliteringar, tester och arbetsträning så blev jag helt sjukpensionerad vid 39-årsålder. Då hade utredningar pågått med sjukskrivning 100%, Sjukbidrag 50% sen 100% under många år sedan mina hälsoproblem blev värre under 1994/95.

  Inte riktigt var jag hade tänkt mig direkt.

  Styrka och massa kärlek till dig!

  Gillad av 1 person

 2. Hej!
  Du va ju ännu yngre än jag. Fy❣️
  Oj kan bara föreställa mig hur det var för dej o det du gått igenom.
  Jag har varit sjukskriven på 100% hela tiden, finns ingen energi efter smällen så att jag ens får provjobba.
  Jag tycker det är svårt nu när jag är 48 och tycker det är alldeles för tidigt, men det måste ju ha varit ännu värre för dig, men funkar inte kroppen så är det ju så.
  Tolka detta rätt men det känns ”bra” att det finns flera som sitter i samma båt så man inte känner sig så ensam.
  Visst jag har folk runt mig som stöttar o förstår men den känslan som kommer ibland som inte kan förklaras så blir det svårt. Då är det lättare för någon som vet vad man går igenom.

  Tack snälla för att du skev till mig ❣️

  Mvh
  Pernilla

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s