Nu är det höst 🍂

Jag gillar hösten och alla dess färger. Mörkret nä det är inte så poppis men det får man ta. Rufus är oxå jätte mörkrädd så han vill inte gå ut när kvällen kommer, då blir det snabb kiss ute på baksidan o sedan fortast möjligt in ❣️

I morse var det mörk o dystert ute men fint på backen

Det syns inte så väl men himlen är så mörk. Det har regnat idag men fram åt lunch så blev det bättre, solen försökte iaf att titta fram lite men sedan kom regnet igen.

Det gör inget för då kan jag vara inne o försöka hitta en lösning på mitt ljus bekymmer.

Så här blanka och fina skall mina ljus se ut när jag lyckas.

men det blir ju inte alltid som man har tänkt sig.

Så nu experimenterar jag hej vilt med olika saker. Det är ju silikonformar så jag tycker väl inte att det skall vara så svårt. Jag börjar tror att jag har gjort fel från början, dom skall tydligen smörjas in på något sätt men vet inte med vad eller hur. Så nu har jag provat både vaselin, Lypsyl, olja men inte fasen har det hjälpt, så jag börjar tror att, eftersom jag inte smörjde från början så har dom ”gått i sönder” på insidan för det är där alla ränder sitter har jag sett nu när jag vänt ut och in på dom. Ja ja bara att köpa nya och börja om från början.

Fick ett nytt paket idag med posten, det var en ny form och ett annat stearin än det jag använder så jag hoppas att det kommer funka. Har inte hunnit prova än så det blir lite helg göra. Ska bli kul att testa.

9 bubblors form som jag tror blir jätte bra om jag lyckas med den. Det var ett ljus med i paketet så jag kunde se det färdiga resultatet. Spännande tycker jag 😍

Hoppas att ni haft en bra Fredag!

/P

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s