Hej igen

Tittar in en sväng bara. Har varit så dystert ute i ca 1.5 vecka med bara regn och i regnet kom det en regnskur till 😊

Vi har varit mycket inne och här är det totalt kaos just nu. Alla grejer till köket har nu kommit + det vi var runt och hämtade så nu har vi gjort en liten gång från hallen in i v-rummet som sträcker sig till soffan och går till köket med en avstickare till altandörren 😂 Åå vilket kaos 😂 o så kommer det att vara i ca 2 veckor till.

Jag o Ruffe bor uppe nu o där är det lugnt och skönt ❣️ Har inte hänt så mycket dom sista veckorna så därför har jag lust med min frånvaro. Har ju provat o gjuta ljus som det tydligen heter. Det är inte så bra. Dom första jag gjorde blev jätte fina om jag får skryta, men efter dom första 4:a så har det bara blivit skit.

Så här blir dom nu och jag förstår inte varför, har frågat runt och fått olika tips som jag har följt men Nej inte blev det bättre för det. Jag återanvänder gamla ljusstumpar och vekar så jag tror att det kan vara så att, ljusen jag använder är till för att stöpas och när jag gjuter dom så blir det knas. Det finns ju en ljusmassa för gjutning och en för stöpning. Hittar ingen annan förklaring till varför det inte funkar.

Var till affären idag och hjälp jag kunde inte låta bli. Jag är Såld ❣️

Satsumas

Fyllde en påse fort o sedan tog den tyvärr lika fort slut som jag fyllde den. Jagbara älskar dessa Satsumas, så himla goda, kanske lite sura men det var bara gott. Nu är det höst 🍂

Hoppas att ni haft några bra dagar.

/P

Annons

2 reaktioner på ”Hej igen

  1. Ljuset får konstiga ränder (inte magrutorna 😊) runt hela ljuset som kommer av formen på något vis och så blir det som en vit”hinna” runt hela ljuset som inte skall vara där. Jätte konstigt. Jag vet inte vad jag gör för fel. Har fått några idéer via FB nu som jag skall testa men tror inte så mycket på det tyvärr. 😊

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s