En SkärTorsdag

Ja idag börjar Påsken.

Ris skall in och pyntas men som bara kliar i näsan o täpper igen mig så det får vara kvar ute. Det hoppar vi över.

Måla ansiktet gjorde grabbarna när dom var små men Sofie gjorde det endast till hon var så stor att hon kunde säga ifrån, hon ville absolut inte måla sig, så det tog slut fort. Idag är hon 15 o har knappt sminkat sig någon gång än, nä det är inte hennes grej, än iaf.

April väder är det iaf, igår vaknade jag till +10 grader, moln och regn. Idag vaknade vi till -2 o strålande sol. Härligt men det är ju inte konstigt att man blir lite snuvig för det är väldigt svårt att klä sig, när vädret varierar så plötsligt.

Pollen allergin har slagit till iaf, men jag har ju glömt att ta mina tabletter i tid så jag började i måndags alldeles för sent, brukar börja 1/3 men men nu är det som det är och det är bara att gilla läget. Jag vet ju att snuvan o nästätheten kommer av allergin och inget annat.

Det blev iaf en Solig skön promenad runt lunch, vi gick till skogen bakom oss o där får han springa lös en stund, då är jag populär hos honom kan jag lova 😊 han blir SÅ nöjd.

Sedan var ja tvungen o testa tipset jag läste om i en blogg för några dagar sedan( bloggen heter: hallojvarlden.com ) hon tipsade om att om man ska ta kort på tex blommor ute så ska man vända kameran upp o ner för att få bra bild. Så jag var tvungen o testa och jag blev jätte nöjd.

Skarp bild och sudd i bakgrunden, precis det jag tycker så mycket om på närbilder. Jag har försökt på alla sätt o vis med kameran på telefonen men inte fått till det.

TACK än en gång för ett super bra tips❣️

Hoppas ni fick en härlig Skär Torsdag

/P

Annons

3 reaktioner på ”En SkärTorsdag

  1. Å just det, jag hade något liknande till den telefonen jag hade för ca 5 årsedan. Det skulle vara kul att ha till denna nya telefon oxå. Tack för tipset, dina bilder är jättefina❣️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s