Onsdag 31/3

Ursäkta mig men hur fort går inte tiden? Det är redan slutet på Mars, jag hinner inte med längre, tiden på dagarna springer ifrån mig, veckorna går förfört så jag bara blandar ihop dagarna och månaderna och åren bara svischar förbi.

Har fått frågan många ggr om att Du som är hemma hela tiden måste ju tiden stå tvärstill, men det gör den inte.

Visst det kan vara för att jag är sjuk o virrig som jag blandar ihop eller inte kommer ihåg vilken dag det är men iaf, det går för fort, Stanna tiden så jag hinner ikapp.

I dag tex hade jag ett video möte med kuratorn men jag fick för mig att det var igår, så jag satt o väntade i går men det hände ju inget🙈 i dag så gick det bättre för då var det någon där i andra änden av bilden. Det är skönt att ha min kurator från Neurologen som är insatt i mitt problem efter hjärnskakningen och kan förklara lite. Efter bakslaget i November så har det gått framåt men tyvärr gick det lite för fort så jag fick ju dra i handbromsen ordentligt för några månader sedan men nu så ska hon höra om jag kan få komma tillbaka till Dag Rehab 1 ggn/v för att få hjälp där av den sjukgymnasten som kan både hjärntröttheten i mitt stadium och även träning av balansnerven, så att det inte blir för mycket balansnervs träning så att hjärntrötthet inte blir lidandes igen och ett nytt bakslag kommer. Det vill jag inte vara med om.

Så idag känns det bara bra att veta att det kanske finns en lösning för mig så jag kommer på banan igen. Det vore skönt. Fram tills dess så är det vila o lite Mindfulness varje dag som gäller.

Nu ligger vi på soffan han och jag,

under filten och bara myser o sover lite från och till ❤️

Det händer inte mycket på dagarna för mig men jag ska försöka att hitta något att skriva om. Har ju varit sjukskriven i mer än 2 år o kan vara aktiv 30 minuter sedan måste jag vila för annars kommer huvudvärken, yrsel minnesförlust mm och det vill jag slippa. Måste vila mycket, och detta gör ju att jag inte har så mycket att skriva om och min fantasi för att komma på något tror jag tyvärr har tagit semester 😊 Det löser sig nog.

Ni får ha en fin dag.

/P

Annons

5 reaktioner på ”Onsdag 31/3

 1. Hej och välkommen till min vardag med allt vad det innebär 😊 jag var på jobbet och städade ett trapphus med hiss. Jag skulle byta mopp så jag böjer mig fram i hissen, har dörren öppen så jag står halvvägs in i hissen med kroppen framåt böjd och vänder mig om utan att tänka mig för (hissen va smal) o slår huvudet i hissdörrskarmen så det
  Svartnar, sen vet jag inget mer förrän jag ”vaknar” sittandes på golvet i hissen och när jag reser mig upp så har jag en stor bula i pannan. Detta var 28/12-18 sedan dess har jag varit hemma med en kraftig Postkontusionellt syndrom med allt vad det innebär. Så nu kämpar jag mig sakta men säkert tillbaka men får tyvärr bakslag lite då o då. Det var vad som hände som jag kommer ihåg 😊

  Gilla

 2. Nej men fy vad otäckt och att det kan sitta i så länge. Min man hade en hjärnblödning för elva år sedan och han hade hjärntrötthet i flera år efter plus en massa annat också.
  Hoppas du kan fungera som vanligt snart igen.

  Gilla

 3. Men fy, peppar peppar så klarade jag mig från blödning i hjärnan. Dom har röntgat mig med MR flera ggr för att leta efter en blödning men dom hittar ingen, så jag är i den gruppen som blivit hårt drabbad av hjärnskakning. Ja a fy denna hjärntrötthet då vet du vad jag går igenom, jag kan vara aktiv ca 30 min sedan måste jag vila och så ser mina dagar ut, går jag över 30 min så är det kört o jag blir liggandes i huvudvärk i flera dagar. Det äter jag medicin mot men som hjälper sådär. En jobbig sak är minnesförlusten den hade jag gärna varit utan.
  Ja vi hoppas att det snart bli bättre 😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s