Vinter,snö och massa snö

Jag är sååååååå lycklig, inatt kom det vita guldet även hit till oss ❄️ så underbart. När jag vaknade i morse så hade jag fått ett sms från en kompis och hon skrev o frågade om Gubben var hemma för dom var insnöade, jag trodde hon skojade, men när jag själv tittade ut så var det vitt överallt ❄️. Så underbart ❣️ jag säger det igen, jag bara älskar detta.

När Ruffe gick ut i morse så va det så mycket snö så det gick ända upp tills hans mage 😊. Han blev inte så jätte glad för han hade svårt och gå i snön. Det blev bättre efter några vänder för han på samma ställe.

Asså bara titta så underbart 😍

Jag fick bära lille Ruffe ut till gångbanan nr vi skulle på promenad, det är inte lätt att vara liten jämt.

Ja lilla Ruffe ❤️

Jag skriver nästan bara om dagliga saker som händer och sker. Jag tycker om att skriva men min fantasi tryter, så ibland har jag inget att skriva om. Då kanske jag försvinner några dagar, för att sen hitta hit igen, då har jag tagit mig en sväng om någon annanstans, det märker ni när det sker men jag hittar alltid tillbaka. Min ventil släpper jag inte i förra taget.

Jag har hört att man skall bara skriva om en sak i ett inlägg så jag ska försöka hålla mig till det, men det är svårt för när jag skriver om en sak så kommer jag alltid in på något annat 😃. Övning ger färdighet sägs det. Har jag fel ?? Rätta mig gärna 👍🏻

Nu är det kvällen så ha en fin kväll. /P

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s