Jag och mina handarbeten.

Mina handarbeten har varit som terapi gör mig dessa 2 år som jag har varit sjukskriven. Det är inte så längesedan som jag kunde börja lite smått igen att virka utan att få huvudvärk, jag försökte i början med att sticka men det gick inte alls för då kom huvudvärken, så jag fick börja med något annat, sy eller brodera var helt uteslutet, så det fick bli virkning.

Så nu tar jag det väldigt försiktigt med tempot, så jag virkar bara små stunder och sedan vilar jag ordentligt, för att det inte ska bli knas så jag måste sluta med detta oxå.

Härligt varma sockor / tofflor, jag gillar dom skarpt ❣️ inte så snygga kanske men glöm inte bort att jag är en glad amatör som inte kan läsa mönster så jag virkar lite hur som helst 🙈. Det Röda” Rosa bandet” på sidan är till minnet av min mor som nu är borta men som lärde mig att virka när jag var liten ❣️

Här har jag gjort massa Rengörings Pads, Bomulls Pads, Sminkbort Pads eller kalla det va du vill. Dom säljer jag gärna om någon vill ha, dom finns i olika färger och former, den Lila kallar jag för vanlig och den Dis blå på bilden nedan kallar jag för puff. 1Set kostar 55 kr + 12 kr i frakt (bara inom sv) kolla gärna in min sida för flera färger pgahandarbeten.blogspot.com.

Virkar just nu på en beställning som är halvt färdig, 1 socka/toffel är iaf nästan klar, alla trådar ska fästas bara. Det blir ett Vitt ”Rosa band” på dessa, jag tyckte det passade bäst. Dom är mjuka o sköna för det grå/svarta garnet som jag har varvat med är så mjukt och gott så jag hoppas ägaren kommer att bli nöjd.

Nu ska jag ligga o fundera ut nästa mönster som jag kan virka, vi får se vad det blir, alltid lika spännande.

Ha en bra fortsättning på kvällen. /P

Annons

En reaktion på ”Jag och mina handarbeten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s