Några jobbiga dagar igen.

Japp nu har det varit sådana där skit dagar igen. Dom kan komma bara så där utan anledning och nu har det varit så. Är nog lite mer sliten än jag vill erkänna tror jag. Oavsett vad orsaken är så dessa dagar är inte alls kul. Nu tar vi nya tag och börjar om igen.

Detta med Makramé är fasiken inte lätt, har nu pratat provar lite smått och dom små löven jag gör som var tänkta att bli fjädrar 😊 är rätt ok att göra, problemet med dom är att jag har svårt att frisera dom snygga. Därför blir det löv och inte fjädrar.

Har fått 2 beställningar på dessa löv nu och den ena skulle ha dom som dekoration i gardinerna och den andra ska hänga dom påskriset blandat med vanliga fjädrar. Ja båda sakerna kan nog bli väldigt snyggt tror jag 👍🏻Hoppas dom blir nöjda iaf.

Jag hittade en pinne i skogen, nä jag bryter inte av några grenar utan plockar från marken! Denna pinna har Rufus och jag haft mycket diskussioner om kan jag säga men denna gång vann jag. Jag hade en tanke på att prova något makramé projekt så jag började knyta en knut 😊

Insåg ganska snart att detta var inte så lätt som jag trodde, tji fick jag.

Det blev iaf ett spindelnät av det 😂 Det är jag nöjd med för att vara första gången, ängeln har jag gjort innan men detta var något helt annat och inte blev det som det såg ut på bilden heller 🙈 några fjädrar skall göras i dom hängande trådarna så får vi se hur resultatet blir sedan.

Anders ska få köra mig till Bibblan nu när dom öppnar så ska jag se om jag kan låna en bok i ämnet, för detta är kul men svårt. I väntan på mina garnprover jag har beställt, så vill jag inte börja med något nytt projekt än så detta är lagomt för mig nu. Lite små pyssel.

Hittade några flera större grenar på promenaden i går som jag har tänkt att kanske få till något fint i, men det blir säkert bara ett bytt spindelnät 😂 men skulle så bli så gör det inget för det är roligt att göra.

Ni får ha en fin dag

/P

Annons

En reaktion på ”Några jobbiga dagar igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s