Fredag och Veckan som gått.

Nu blev det en sådan där vecka när jag inte orkade skriva. Så här blir det ibland inget konstigt för att vara mig, så bli inte förvånade nästa gång jag ”försvinner” för då har jag bara en jobbig vecka.

Min hjärntrötthet slår ut mig ibland och då blir det så här, frånvaro från mitt skrivande och allt annat jag vanligt vis orkar göra, jag orkar inte helt enkelt, har ju bara ett halvt batteri energi när jag vaknar, när ni som är friska har ett 100% fullt energi batteri, men mitt batteri det ska ju räcka HELA dagen men det gör det inte någon gång, så jag måste prioritera och skrivandet prioriterar jag inte , det funkar inte så för mig, måste orka med mig själv i 1:a hand. Är det en riktig jobbig dag med saker jag måste göra så är jag inne och nallar på morgondagens energibatteri och då blir det bara mindre o mindre kvar tills dagens aktivitet och till slut så är det tomt när jag vaknar och då är det en riktig skit dag, bara vila, lugn och ro som gäller, för att få upp det ingen till MIN Max nivå alltså 50%, Ni förstår vad jag menar hoppas jag 👍🏻

Har varit till Sjukgymnasten denna vecka och fick order om 😊 att prioritera den värsta ökningen av alla. För er som inte har problem med balansen tycker nog detta är trams men för mig som blir illamående så fort jag rör huvudet lite för fort eller blir illamående när jag reser mig upp efter att jag knutit skorna, fönstershoppa är rena döden, fy fasen då blir jag riktigt illamående. Oavsett så fick jag order om att röra huvudet upp och ned och i sidled 3*3 ggr /dag. Fy blir illamående bara jag tänker på det. Jag kämpar på, jag ger inte upp. Balansnerven kan jag iaf bli helt frisk ifrån även om det kommer att ta tid, MR röntgen visa inget fel så nu har jag mycket hopp om att bli frisk från den❣️

Idag är det som sagt Fredag och det är skönt, inget inplanerat idag så nu ska jag vila tills nästa vecka, följer nog med till Vinterlandskap i helgen tror jag men inte säker för just nu i skrivande stund känner jag att huvudvärken börjar stiga så vi får se.

Nu ska jag göra som Ruffe, krypa ned under filten o må gott o hoppas på att huvudvärken inte stiger utan bara var en liten irriterande varning på vad som kan komma.

Ha en fin helg nu alla läsare. Hoppas att ni alla får en bra helg. /P.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s