Nu är det Påsk 🐣

Tiden går så himla fort. Jag fattar inte men så är det iaf även för mig som bara sitter inne och inte kan göra så mycket.

Det är redan Påsk 🐣 och snart fyller äldsta grabben år. Fattar inte att tiden bara springer iväg.

Tog ett beslut som jag inte ångrar nu. Anders och Sofie skulle åka till fjällen över påsk, jag velade fram och tillbaka ända in i det sista. Bilresor, bergodalbanor till väg och alla intryck på vägen och runt om. Kommer jag klara det eller inte? Efter många om o men så valde jag att följa med. Bilresan gick bättre än jag trodde.

Jag har virkat en hatt åt mig själv som jag hoppades på kanske skulle hjälpa mig lite grann mot alla intryck runt om. Jag har virkat den på frihand(utan mönster) så den blev ju alldeles för stor men med lite tråd och en nål så löste sig det. Den gjorde susen på bilresan. Skönt att kunna skärma av omvärlden när den blir för jobbig.

Vet inte men tror det kan vara 40-50 tals stil kanske? Jag bara älskar den! Har aldrig gillat att ha varken hatt eller keps för jag passar inte i det men detta alster ändrade min uppfattning på huvudbonader 😊

Efter den långa bilfärden så var det skönt att äntligen komma fram till stugan vi har hyrt.

Det var underbart att kunna sitta på altanen i solskenet. Nu hoppas jag att vårsolen kommer att göra sitt med mitt mående. Så att bakslaget vänder och att jag kan få må lite bättre nu när våren är så underbar.

Denna dag börjar iaf bra! Solen skiner ute, så jag hoppas på en fin dag. Ingen skidåkning denna gång utan bara skoter. Så dom kommer få fina upplevelser när dom åker iväg.

Ha en fin dag!
/P

Annons

2 reaktioner på ”Nu är det Påsk 🐣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s