Hoppas på en vit jul.

Det hoppas iaf jag på att vi kommer att få. Tyvärr så kom ju värnen tillbaka hit till oss, såg idag på väderappen i telefonen att om vi har tur så kommer det snö må, ti, ons och fredag till veckan. Hoppas ni mina läsare oxå får en vit jul om det är det ni vill ha.

Jag blir så glad när jag ser att mina handarbeten visas upp på nätet. Det är så rolikgt, jag blir så glad. det är så roligt att ni gillar det jag gör. ❤️

Gör lite reklam igen för mig själv. Instagram konto : Ljusdrom och Pgahandarbeten. Där hittar ni mina saker jag gör. Jag gör det i min takt och så mycket jag orkar för stunden. Kolla även Pgahandarbeten.art.blog där finns allt samlat på ett och samma ställe.

Tyvärr så lyser jag med min frånvaro ibland, jag kommer alltid tillbaka. Det har varit lite mycket nu, dels så tog alla f-kassans test o prover mycket av min energi, sedan har jag o S varit själva nu på veckoorna för att Anders har jobbat mån-tors i Oslo nu i många vecker o då blir de ju mer för mig att fixa hemma. Jag har gjort det jag har kunnat och tagit hjälp när jag har behövt det. Så visst har det funkat men jag har ju fått försöka att tänka om och hittat en ny metod för att orka och det tar sin tid och det tar mycket energi som jag gärna hade haft till annat. Vi kommer lära oss detta oxå, bara vi hittar våra nya roller och hjälps åt jag och Sofie. Det blir bra så småningom.

Hoppas nu alla får en bra sista vecka innan jul 🎄.

/P

Annons

En reaktion på ”Hoppas på en vit jul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s