Första Natten med Frost.

Tyckte det var konstigt att detta inlägg bara försvann. Trodde jag lagt ut det men det blev tydligen inte så. 🙂 Detta var iallafall i tisdags.

Idag var det på 0:an när jag gick upp. Fy det var sjukt kallt. Man är inte van det än. Så jag klär mig väl kanske lite dåligt för nu börjar det blir kallt o vara ute.

Rufus fick premiär idag med vinter overallen på. Halva han är ju naken så då blir han lätt kall.

Så där nu skall bara jag få på mig vantar o mössa så blir allt bra. Hösten är så välkommen.

Sofie och Anders satt på akuten Hela dagen igår. Hon spelade innebandymatch i lördags och blev puttad över sargen och fastnade med knät mellan 2 ”sarg bitar” där dom sitter ihop. Vi ringde direkt hon kom hem till 1177 o dom tvekade lite men tyckte vi skulle åka upp till akuten, där sprack det för Sofie hon tänkte inte följa med dit. Så vi sa att då avvaktar vi o ser om det blir värre. Lite svullen var hon men inte speciellt mycket så vi tänkte att jaja visst vi väntar. Söndagen gick och hon sa inget mer om det, samma sak på måndagen det var helt ok i knät. Sen kom tisdagen o då kunde hon knappt söt på benet allt. Då ringde jag VC o dom ville se det så det var bara att åka dit, tyvärr har som ingen röntgen där vi bor så vi måste in till Karlstad SCK för att gör det. Dom var inne på SCK vid 11.50 och sedan kom dom hem igen vid 19.45.

Röntgen blev det o ortoped läkaren tittade men konstaterade att hon ”bara” har stukat knät. Som tur va❣️

Så nu har vi en HaltaLotta på kryckor här som tycker det är helt ok för nu kan hon köra med oss, när något skall hämtas 😂 vi tar det, det gör inget för lättnaden blev stor när inget var trasigt och vi insåg att beslutet kändes rätt att avvakta från lördagen ❣️

Hoppas ni får en bra dag 🍁

/P

Annons

En reaktion på ”Första Natten med Frost.

  1. I have always wondered how you do it when it is very very cold. That is, we here, I live in the north of Italy, when it rains and it’s cold I get bored because I don’t like staying at home. I don’t like board games and I don’t like cooking. What do you do to not get bored?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s