Ryggmärgsvätskeprov

På förmiddan idag var jag till CSK karlstad och fick göra detta prov. Dom ringde förra veckan o hade en återbudstid. Klart jag tog den.

Läkaren förklarade lite var det var men jag kommer inte ihåg. Jag visste att det skulle vara en spruta in i ryggen, men inte så mycket mer kom jag ihåg.

När jag kom dit så fick jag en lugnande tablett för att jag har det lite jobbigt med sådant här. Den hjälpte inte värst mycket tyvärr, jag var för nervös helt enkelt. Jag genomförde det men kommer aldrig mer att göra om det kan jag säga. Fy det var ingen upplevelse som jag gillade iaf. Provsvaren kommer om sådär 3 veckor sa hon så nu får vi vänta o se.

Idag blev det en kycklingburgare som S lagade. Jag hjälpte henne lite grann. Den blev god. Det var karamelliserad lök mm och det har varken jag eller hon gjort förut. Potatis strips hemgjorda var det till , jätte gott det är heller inget jag gör ofta. Det skall bli skönt att få en ny ugn, när det nya köket kommer in för våran sjunger på sista versen nu. Ska något ta 20 min så tar det minst 40 minuter o det är inte roligt att laga mat i den längre.

Kycklingburgare med strips mumma 😊

Nu ska jag vila hoppas ni har haft en bra dag!

/P

Annons

4 reaktioner på ”Ryggmärgsvätskeprov

  1. Skönt att provet är gjort, hoppas att de inte upptäcker några konstigheter. Ryggmärgsvätskeprov tog de på mig när de misstänkte Borrelia, men det hade jag inte. Jag hade en läkarstudent som skulle försöka ta provet på mig, men efter många försök gav han upp och en överläkare kom in och det var gjort på en halv minut. Jag minns huvudvärken som satt i ett dygn efter som var hemsk. Nej man vill inte ta om sådana prov. Kram.

    Gillad av 1 person

  2. Mig hade dom inte fått gjort ett andra försök på kan jag säga. Det räckte med ett. Fy. Ingen huvudvärk men det kan vara för att jag äter så mycket för huvudet redan, men däremot har jag Sjukt ont i ryggslutet där som tog provet och det sa dom inget om att jag kunde få. Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s