En slapp söndag.

Ja det blev det idag. Slå tittat på Finnkampen mellan varven jag har sovit. Lite molande huvudvärk oxå. Annars bara bra.

Idag testar vi något nytt. Vi har länge och väl varit inne på detta med Matkasse. Om vi skulle pröva eller inte men vi har alltid varit så många o då har det inte räckt till allas matlådor. Nu är vi bara 3 och en matlåda så vi tänkte att vi testar något.

Satt och lyssnade på en podd där dom gjorde reklam för denna Matkasse, så jag var tvungen att gå in o kolla vad detta var. Den är lite annorlunda än vanliga matkassar för man får välja mellan 18 olika maträtter varje vecka och ta det som passar dig bäst, så sjukt bra att välja mat man gillar, sedan finns det 4 (tror jag)olika kategorier att välja mellan. Varje dag har en påse o i påsen så skall allt redan vara färdigt upp mätt i småpåsar, så man slipper stå o mäta upp själv. Får se om det stämmer när det kommer.

Är man lika dålig som oss på att komma på olika maträtter så tyckte iaf vi att detta måste vi bara prova. Vi tog 4 maträtter/v så nu skall det bli intressant att se vad detta är.

Just nu sitter vi och väntar på att paketet skall levereras utanför våran dörr, inte många minuter kvar nu enligt appen. Spännande värre 😊

Detta skall bli så spännande. Imorgon skall jag laga(om jag orkar) snitsel. På Tisdag skall Sofie laga kyckling hamburgare. Detta skall bli intressant, det lovar jag.

På baksidan av varje kort finns även en beskrivning som jag tycker är super. Bra gjort av dom att göra på det sättet.

Ritat med bilder så att alla kan hjälpa ås, det avgjorde att Sofie ville göra hamburgarna med egen gjord strips. 👍🏻 Hoppas nu bara att maten inte är små portioner för då räcker det inte till matlåda. Vi får se vi utvärderar det efter en vecka så får vi se om vi fortsätter eller inte. Det blir iaf en annan variant på mat än vad vi är van att äta. 😊.

Hoppas ni har haft en bra dag.

/P

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s