Nu försöker jag igen.

Får se hur länge jag orkar denna gång 🙂

Vattenskadan i köket drog ur proppen på mig totalt. Den energi jag har räckte inte riktigt till ett bakslag till. Anders hjärtproblem i början av sommaren har tagit mer på mig än jag trodde och nu kom köket o då gick det inte längre tyvärr. Nog sagt om det!

Vattenskadan i köket gick tack o lov på försäkringen, det kan tillkomma mera saker sa han så han kunde han inte säga att det Bara är självrisken som vi skall betala, mestadels så står dom för det iaf sa han. Skönt !!

Har en kuratortid i morgon o den kommer väldigt lägligt tycker jag, min kurator är jätte bra, jag har fått henne genom Neurologen för min hjärnskakning, så hon känner till denna hemska hjärntrötthet jag dras med.

Måste bara visa, Sofie torkade tomat kärnor och satt i jord och nu kommer det tomater på alla dom 3 fröna hon satte som blivit fina små plantor.

Hoppas nu bara att dom hinner bli mogna innan det blir för kallt. Har en tanke på att kunna ställa dom under en växtlampa inne sedan, vet inte om det funkar men jag får testa iaf.

Det blir en gurka till oxå såg jag idag när jag tittade på den plantan. 😊 Dom är så goda dom gurkorna som kommer på denna planta. Tyvärr så kommer jag inte ihåg vad plantan heter.

Vi har haft mycket hos tid han och jag denna vecka som gått. Har man lite päls så är det gott att gosa under filten ❤️

Hoppas ni har haft det bra! Skall försöka att läsa ikapp era bloggar oxå.

/P

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s