Mitt energi batteri

Om jag har haft en bra dag och inget har hänt och jag har vilat mycket, DÅ är mitt energibatteri på Max 50 % när jag vaknar dagen efter om jag har tur.

Det är ju meningen att det ska räcka hela dagen, men när lunchen kommer så är det nere på rött, oavsett om jag har varit aktiv i 30 min som jag orkar o sedan vilat som jag ska.

Har jag även dagen före fått låna lite energi för att klara den dagen av olika anledningar så är mitt batteri nere på rött redan vi 10 på fm om jag har otur. Det behövs så lite för att min energi skall ta slut. Det är så tråkigt, absolut om det är något man verkligen vill göra, jag har fått lära mig att planera ordentligt men vissa gånger hjälper det inte alls utan det tar stopp ändå. 🛑

Vissa dagar som måndagen var så kan jag känna redan när jag vaknar att detta inte är en bra dag. Som söndagen allt var perfekt med sol o bad o allt, inget hände men ändå så är det en skit dag när jag vaknar. Så tråkigt att aldrig kunna planera något för jag vet ju aldrig hur min dag ser ut dagen efter.

Visst jag har blivit mycket ljud och ljus känslig sedan smällen, så sol o värme är inte min grej alls längre. Så skugga o solglasögon o hatt är vad som gäller här, men ljudet kan jag inte göra så mycket åt mer än att använda mina öronproppar men när dom inte hjälper så kan jag inte göra mera än hålla mig inne.

Nu hoppas jag på att morgondagen blir bättre och att ni iaf har haft en bra dag.

/P

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s