En härlig lördag.

Ja nu händer det inte så mycket men jag tittar in ändå 😊

I går tog gubben Covid sprutan 1 dosen. Han hade lite ont i armen i går kväll men det var allt som blev. Tur 🍀 för honom. För någon ”Mans Förkylning” orkar jag inte med.

Jag själv får vänta till Fas 4. Tyckte det stod på vårat län att jag kunde få ta den i början av Juni, men än kan dom säkert ändra det. Jag hoppas iaf.

Det blir nog lite semester i år ändå tror jag men jag håller mig nog här omkring. Med sprut beviset får man ju iaf åka lite längre, så nu har alla Mail börjat rasa in om resor igen. Tanken på att åka utomlands lockar mycket men Nej det blir nog hemester i år oxå.

Jag har ju vagnen så jag klarar mig iaf, blev lite orolig för den idag för helt plötsligt så slutade solcellerna funka och jag har försökt på alla konstens regler att hitta felet men Nej. Jag fick tillslut koppla in elen i vagnen för att kolla men Nej inte så heller. Tillslut kom jag på att det finns en knapp på batteriet som man kan trycka på, jag vet inte riktigt vad den är till egentligen men jag tryckte på den och då funkade det, gissa om jag blev glad.

När väl strömmen kom på så visade det sig i appen att vi hade glömt att stänga av värmen i vagnen så det var nog det som dragit ur batteriet och eftersom vi har haft regn och nästan ingen sol denna vecka så kunde det nog inte ladda upp igen.

Jag hoppas innerligt på att det är därför, nu får kabeln vara i tills i morgon så det får ladda upp ordentligt så hoppas vi på att det funkar sedan ❣️

Så här kan det gå när inte minnet funkar.😊

Trevlig lördag.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s