Nu har det gått en tid igen.

Orken och lusten finns inte alltid där, det bara blir så ibland. Finns ingen förklaring utan det bara händer.

Veckan som gått så har det inte hänt så mycket mer än att jag har vilat mycket och försöker få lite energi men den vill inte infinna sig men det blir nog bra snart

Mina paletter växer iaf så det knakar

Hoppas nu bara att dom klarar sig från ohyra så att dom överlever.

Har även virkat lite så nu är alla huvuden och armar klara, bara massa öron kvar.

Skaffade FB för att kunna sälja dom, mina tankar om FB har besannats kan jag säga. Den första som skrev att den ville köpa var en bedragare. Då insåg jag igen varför jag aldrig har velat ha det. Jag lärde mig av den missen som höll på att hända men som tur är så har jag vänner som kan detta med FB bättre än mig som hann säga stopp innan det var försent. Personen tyckte att jag skulle lägga ut pengar för frakt åt den på 371 kr som den sedan skulle lägga på summan och skicka med med bud hem till mig. Då drog jag öronen bakåt och började ifrågasätta personen och då slutade den och skriva. Så det var en bluff person.

Så nu vet jag inte riktigt hur jag skall göra med FB, om jag skall ha den kvar och försöka sälja mina handarbeten där ändå eller om jag skall lägga ner det. Har ju inte fått något såld än men jag hoppas ju iaf. Trodde det var lättare att sälja mina handarbeten än vad det är.

Nu är det natten så hoppas nu alla får en fin Måndag i morgon. Jag återkommer.

/P

Annons

2 reaktioner på ”Nu har det gått en tid igen.

  1. Så synd att du inte får några sålda. Det borde ju vara enkelt med Swich att du skickar när de har betalat. Jag har köpt fröer på Facebook då skriver man intresseanmälan av att köpa och får då Swichnr. med mail eller pm. Det har fungerat bra.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s