Jag och Böcker….

Jag följer många som läser många böcker, så jag säger Tack alla ni för att ni ger så bra boktips fast det kanske inte alltid är meningen som det 👍🏻

Jag har läst böcker så länge jag kan minnas. Det började (så långt tillbaka jag kommer ihåg) med Fem-böckerna. Dom var ju så spännande, sedan har kategorin Deckare av olika slag varit en favorit.

Sedan jag blev sjuk så har jag inte kunnat läsa en pappersbok, det går inte huvudvärken kommer direkt, så det är tur det finns alternativ. Nu är det ljudböcker som gäller. Det är lite svårt ibland att välja bok, dels har jag läst eller lyssnat på så otroligt många böcker så det är svårt att hitta nya, för det är inte bara att lyssna tycker jag, det måste vara rätt uppläsare oxå, annars är det kört.

Jag har även börjat lyssna på Feelgood böcker. Det är något nytt för mig men ack så roliga o bra dom kan vara, har en favorit uppläsare av dom böckerna och det är Gunilla Leining, hon är jätte bra. Deckarna ska Katarina Ewerlöf läsa då jag är fast direkt.

Har även fastnat för några jätte bra släktsagor från Norge. Den ena är Lotsbarnen av Dorthe Erichsen. Den andra är Fjällrosor av Laila Brenden. Helt suveräna serier enligt mig och kanon uppläsare till båda böckerna.

Nu ska jag ta mig an en annan Norsk serie, den heter Släkten på Innhaug av Anna karin Elstad, så nu får vi se om den är lika bra som dom andra två 😊

Ha en fin dag.

/P

Annons

En reaktion på ”Jag och Böcker….

  1. Ja det är härligt att drömma sig in i en annan värld genom en bok. Men jag blir så fast och kan inte sluta läsa när jag börjat på en bok. Allt annat får vänta tills jag kommit till slutet och är det då en serie böcker blir det hopplöst. Men jag tycker om att läsa.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s