En söndag och Måndag

Japp igår var det en lugn söndag. Vi slappade han och jag. Vi tog oss en tur till skogen igen, dagen bjöd inte på så fint väder men det regnade inte iaf. Vi gick o gick och helt plötsligt så visste jag inte riktigt vart vi va, men vi fortsatte och gå åt det hållet jag trodde var rätt. På vägen såg vi lite olika saker

Denna fina stod där på en stubbe mitt i skogen, tråkigt för den som glömt den, den var riktigt fin. Vi gick vidare och den fick stå kvar.

Tillslut så hittade jag stigen vi skulle vara på och då kände jag igen mig. Är inte så rädd för att vela bort mig i den skogen för den är inte så stor. Går man åt en håller så kommer man till en Camping, åt ett annat håll är det ett stort Stall med massa hagar och åt ett annat håll är båthamnen. Så jag hittar till bilen bara jag kommer fram någonstans. Det känns bra.

Denna gren kunde jag bara inte gå förbi, den gillade jag skarpt. Tyckte den var fin. En skön stund med frisk luft o vår i luften fick vi. Härligt.

När dottern kom hem så sa jag till henne att i morgon(måndag) får du cykla till skolan för vi skall till skogen, haha den blicken jag fick tillbaka sa allt vad hon tänkte om mig just då 😄 oj oj då stod mamma inte högt i kurs haha. Jaha vi får vänta tills em när epan kommit hem helt enkelt, så var det slut diskuterat 😀

Idag vaknade vi till ett typiskt April väder igen. Det började komma snöblandat i går kväll men jag tänkte inte mera på det, i morse när vi skulle gå ut så var det vitt ute.

Inte mycket men ändå. Små kallt så det stack i kinden, så morgon promenaden gick fort idag. Han ville inte vara ute, när vi kom in så kröp han in under filten igen o sov vidare. När jag var klar med det jag skulle göra så kröp jag ner efter han och nu skall vi bara slapp igen.

Ha en fin dag

/P

Annons

3 reaktioner på ”En söndag och Måndag

  1. En fin promenad blev det – och bra att du inte gick bort dig på riktigt. Mossbeklädda grenar är vackra och ger en fin känsla i skogen. Verkligen synd om den som glömt sin fina kåsa där på stubben – hoppas den hittas igen.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s