Rufus

Nu har våran lillkille varit sjuk. Jag tycker inte om det, det är precis som med barnen när dom var små o inte kunde säga att något var fel eller om dom hade ont. Så frustrerande.

Våran lille är ett riktigt yrväder, och en riktig knä hund och det är fart nästan hela dagen, så visst man märker ganska fort om något är fel.

Denna gången gick han o gömde sig under dotter säng och bakom soffan. När vi väl fick fram honom så var det öronen bakåt och svansen mellan benen. Då fattade jag på en gång att något var fel. Han slutade att både äta och dricka. Så när väl Tisdagen kom o detta hade varat i nästan 1.5 dygn så kände jag att nä nu får det vara nog. Det fanns bara en jour veterinär öppen här i närheten och det är långt till den, så jag höll tummarna att det skulle gå bra tills på tisdag.

Ringde Vet. Och fick komma dit efter en timme, dom tog prover och röntgade honom o sedan blev han kvar till på em. Det var magen som krånglade. Han har antagligen fått i sig något han inte skulle ha ätit. Veterinären sa att vi kunde jämföra hans lag ont med Kolik, så han fick behandling och blev hjälpt.

Så nu har det gått några dagar och han är på bättringsvägen nu.

Han är ganska liten så han blir rätt fort uttorkad så vi måste hålla koll på han ❤️skönt att han börjar bli bra igen.

Har slappat idag, det var skönt o välbehövlig. /P

Annons

En reaktion på ”Rufus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s