Flytta?

Nä det ska vi inte göra NU men det blir säkert i framtiden. Anders vill flytta uppåt inte hem till Sandviken men uppåt iaf. Det har han velat länge. Där det finns snö på vintern så han kan åka mera skoter.

Nu idag så hittade han ett hus i Vansbro som han blev helt sjuk på. Det var jätte fint det håller jag med om men hua det är långt, 18 mil härifrån. Visst jag skulle gärna vilja bo ute i skogen, jag har ju blivit personsförändrad efter smällen, för den tanken hade jag aldrig haft innan, skogen har man för att gå korta promenader, inte att bo i. Nu har jag en helt annan inställning till det.

Nu skulle jag gärna bo i skogen, inte för nära en större väg och inte för långt från en affär. Det skulle vara så skönt att bo så, min stora dröm. Där skulle jag kunna få lugn o ro o min hjärntrötthet skulle må av det.

Ha det som stuga året om men att bo kvar här skulle jag gärna göra, visst då ryker vagnen men det kan det vara värt. 😊 Nu drömmer jag mycket men det får jag göra o drömmar måste man ha tycker jag.

Med dessa tankar så kommer ju andra tankar så klart, vart ska jag jobba? När den dagen kommer, finns det jobb där? Vad ska Anders göra? Nä detta blir nog bara en dröm, men en fin dröm.

Ha en fin dag

/P

Annons

2 reaktioner på ”Flytta?

  1. Det är härligt att drömma och fantisera och planera, det lever man länge och lyckligare på.
    Jag bor helt underbart med skogen bakom mig, trädgård med grönsaksland, växthus, blommor och dammar, men jag har hus framför mig och ett bredvid mig, i ett litet samhälle och en mil in till en stad, helt perfekt för mig.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s