En Påsk-Afton

Idag är hon på banan igen. Feber fri när hon vaknade o huvudvärken var oxå borta, visst hon fick ju tabletter för febern igår. Idag finns inga symtom alls så det var nog bara något tillfälligt tror och hoppas vi. Hon får sitta i karantän ändå för att vi ska vara helt säker på att det inte är något, eftersom hon inte får testa sig förrän på Tisdag.

Idag blev en lite annorlunda afton eftersom vi inte hade planer på att vara hemma, vi fick göra det bästa av det.

Det har varit en slapp dag men en promenad i sakta takt, så att jag skulle orka gå med har det blivit iaf. Det var riktigt skönt. Solen sken o lite lätta vindar. En underbar Påsk-Afton 🐣

Nu kanske jag upprepar mig. Ber om ursäkt redan nu.

Jag har ju haft virkning som en terapi under dessa år när jag har varit sjukskriven och kan säga att det har blivit ganska mycket gjort men inga stora saker. Jag har gjort Pads och Duschbollar i olika färger, jag har även gjort ett par Snuttefiltar som jag har sålt. Nu är nog både Blocket och Tradera mättade av mina saker för nu får jag inget sålt. Det är bara att kämpa på.

Lite olika färger på både Pads och Duschbollar.

Nu är det de där med FB, jag har det inte o vill inte ha det, men för köp o sälj om det skulle hjälpa så får man väl offra sig. Nån som har erfarenhet av FB köp o sälj sidor?

Nu är det kvällen och mitt huvud är tungt så nu skall jag ta kvällen.

Hoppas ni har haft en bra dag!

/P

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s