Detta med bloggande.

Jag har ju bloggat i många år och det är ju bara nu det sista här som jag har skrivit på WordPress, innan skrev jag på Blogger.

Blogger var ett mycket enkelt ställe att skriva på, kan ju va så att jag lärde mig den efter hand men jag tycker nog att den var lättare att utforma o får den som jag ville ha den.

Tex detta med sidor det finns ju något som heter det här och jag har skrivit lite om mig själv där MEN vart ser man dom?? Jag blir tokig, jag har letat o letat både i appen och i datorn när jag skriver i min adress men inte hittat jag dom inte. Nä ä då krångligt ska det va 🙈 Jag fick för mig innan jag började skriva här på W att denna skulle vara så enkel och bra men jag går bet hela tiden och det gör att jag tröttnar lite. Jag vill ju ha min Blogg på ett sätt men jag får inte till det, sedan är supporten på Engelska o det är ja ju bäst i Värden på 😁 NOT och översätt funkar, ja det gör det men det blir inte alltid rätt tyvärr 🙈

Visst nu kan det vara så oxå att min hjärna är extra trög så det är därför jag inte fattar mig på denna nya sida, visst den andra kunde jag utan och innan smällen men nu är allt nytt krångligt o ofattbart för mig 🙈

Nä jag ska inte sluta skriva, det är min ventil och den behöver jag nu MEN det är väl inte så roligt för er att bara läsa om hur dåligt jag mår men just nu så är det så och det händer inte så mycket i mitt liv när jag inte orkar.

Jag ska försöka att kämpa på med detta och försöka lära mig mera 👍🏻 Så vi får se hur det går. Får väl bara sätta mig o klicka på allt o se vad som händer. Det brukar bli bra i slutändan 👍🏻

Ha en fin dag

/P

Annons

11 reaktioner på ”Detta med bloggande.

 1. I blogginlägget så trycker jag bara på den blå ringen med Ett krysset i under texten och sedan på image och sedan välj bild. Min WP är på svenska o har alltid varit så det kan jag inte hjälpa dej med tyvärr /P

  Gillad av 2 personer

 2. Hej Pernilla 🙂
  Såg att du börjat följa mig på Lollos Ritrum. Roligt att du vill ta del av min värld. Tack för det 🙂

  Ser här att du har bekymmer med WordPress. Jag tror att det bara handlar om vana.
  Jag har också haft Blogger en gång, men jag trivs betydlig bättre med WordPress.com. Fast i början kände jag mig vilsen, jag också.
  Det finns mycket i wordpress som jag gillar. Att de gått över till blockhantering och hela tiden utvecklas är på gott och ont. Men jag försöker sätta mig in i det som händer och följer med i instruktioner. Det senaste jag upptäckte (idag) var att de tagit bort direktlänken till den gamla och mer avancerade WP-Admin. Men nu har jag sett att jag kunde aktivera WP-Admin under mina profilinställningar.

  Jag hjälper gärna till om du får problem, och om det är inom min förmåga 🙂

  Nu måste jag bara fråga också, hur hittade du till ”Lollos Ritrum”? Kan vara kul att få veta 🙂
  Lollos Ritrum nyttjar jag som en hemsida för mitt ritande, men jag har flera bloggar på samma konto. En av dem har jag som min primära blogg, och det är den jag använder i kommentaren här 🙂

  Ser att du har saker att tampas med, och det finns säkert saker att kommentera där också. Men som första besök på din blogg får det här räcka.
  Hoppas vi hörs igen 🙂

  Glad Påsk 🙂

  Gillad av 1 person

 3. Hej Lollo 😊
  Ja a du det var en bra fråga men jag skrollade runt på WP söksida o jag tror att jag såg en bild med en ritplatta som du köpt och en bild med något troll som var ritat o jag tyckte det var så fint. Nu är jag osäker om jag har sett rätt för jag hittade den inte på din sida 🙈 min hjärna funkar inte efter smällen så jag kan ha fifflat till det någonstans( vardag nu mera 🤯)
  Även om jag har rotat runt nu så hoppas jag att om jag stöter på trubbel på vägen så frågar jag gärna för jag tycker WP är mycket krångligt jämfört med Blogger, men det kan vara bara för att det är nytt o jag vågar inte trycka o testa vad som händer 🙈
  Jo då dom senaste 2,5 åren har inte varit roliga fick ett helt nytt liv efter smällen o det tar sin tid att vänja sig vid, så jag har en del att tampas med.

  Vi höres garanterat igen.
  Glad påsk 🐣

  Gillad av 2 personer

 4. Hej igen, och tack för svar 🙂
  Kan det vara det här inlägget du hittade?

  Nu ska jag lära mig något nytt

  Du nämnde en smäll i inlägget jag läste, men jag har inte läst igenom din blogg så att jag hunnit sätta mig in i vad det handlade om. Låter väldigt jobbigt däremot.

  Du får jättegärna fråga till råds. Det är bara roligt om man kan hjälpa till.

  Ha det gott så länge 🙂

  Gilla

 5. Ja det va det inlägget, då var det rätt.
  Ja jag slog i huvudet för 2,5 år sedan o lider nu av sviter efter en kraftig hjärnskakning med allt vad det innebär. Det är Jobbigt, lite kort, jag har fått problem med närminnet så jag kommer nästan inte ihåg något, mycket o kraftig huvudvärk, kan bara vara aktiv ca 30 min sedan måste jag vila och min energi är slut vid typ lunch. Det var i korta drag det som hände.

  Det låter bra, hör av mig när det blir kaos 😊

  Det samma
  Trevlig Helg

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s