Detta med Palettblad….

Det har inte varit så lätt.
Alla har så fina Palettblad och dom växer och blir stora och fina och så kommer jag mitt i allt. Nä ä det är inte rättvist 😁 jag ska ta det från början.

Jag fick så fina skott från min vän #palettbubblan. Kommer inte ihåg när det va men det var innan förra sommaren tror jag. Dom fina skotten växte o blev så fina så jag kunde klippa skott och fick massor av skott och blommorna växte men en dag så hände något.

På dom fina blommorna hade det flyttat in en hyresgäst som INTE betalade hyra och som förstörde alla mina blommor. Gick inte att rädda så det var bara o kasta 😢 tur var att jag hade skotten i ett annat rum så dom klarade sig fint 👍🏻

Gjorde ett nytt försök med skotten o planterade dom och allt var frid o fröjd, fick nya skott o klippte dom och blommorna växte tills det hände samma sak igen, fast denna gång en annan typ av hyresgäst som gjorde så jag fick kasta allt. 😞

Så nu är ja inne på 3:e och sista gången för händer det igen nu då ger jag upp! Har klipp skott av dom jag har kvar nu så nu håller jag tummarna.

Många dricker vin ur sina glas men jag förökar mina blommor istället 😁. Alla mina skott bor bra i badrummet, det är ljust, fuktigt o varmt, dom får fina o stora rötter där i mina vinglas.

Nu sprayar jag mina blommor 2 ggr/ vecka med såpavatten, har även beställt Neemolja som jag ska spraya med, så nu var det väl hundan om dom inte ska överleva.

Idag kom en fin blomma på posten som jag köpt, det är en Parlett som heter Spacecake, hade en sådan i första omgången men hann inte ta skott av den så det blev inga flera men nu så hoppas jag på bättre tur. Jag tycker det är den finaste av Alla Paletter, än så länge, det kan säkert ändra sig med tiden.

Håller ni med den är fin ❣️

Det kom även en Duckfoot för några dagar sedan som oxå va jätte fin.

Den sitter nu i karantän kanske lite udda sätt men hoppas det funkar.

Nu har jag stekt våfflor i flera timmar känns det som men det va det ju inte men jag är trött nu så nu ska vi vila, Rufus och jag. ❤️

Ha en fin kväll alla mina läsare.

/P

Kolla gärna Palettbubblan på instagram, där finns det mycket fint ❣️

#palettblad

Annons

En reaktion på ”Detta med Palettblad….

  1. Otur med dina palettblad – hoppas de nya klarar sig från ohyra! Jag har ett par sticklingar sparade från förra året … och nu har jag tagit nya sticklingar av dem … tyvärr namnlös sort, men jag gillar dem ändå 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s