Lofsdalen Levererar ❤️

Idag vaknade vi till en helt fantastiskt dag ❣️ strålande ☀️ knappt något moln alls och helt vind stilla. En helt Underbar dag.

Sen drog dom andra iväg på skoter och Sofie åkte skidor (slalomskidor äger inga längd )efter den ända upp till våffelstugan, hon tycker det är så kul att åka ner tillbaka sen, det går fort.

Sedan blev det lite åka av för henne vid stugan igen. Att åka offpist det är grejen det.

Det va så skönt att sitta i solen o njuta så det fick bli kortarmat ett tag. Termometern visade +20 så det värmde gott i husväggen. Vi flyttade oss ner till isen och där turades dom om att köra skoter och leka av sig. Rufus sprang efter dom och skällde så Sofie tog upp han i famnen o åkte iväg en sväng. Han blev så glad så han ville inte gå av skotern sen. Han skulle bara upp tillbaka hela tiden och sprang runt den och skällde ännu mer än innan tills han fick åka igen, så nu har vi alla åkt skoter i år 🤣

😁 på vägen hem nu så fick jag oxå se dom hela vägen full 👍🏻

Nu är vi på väg hem 1 dag förtidigt men Sofie epa är det något fel på så den skall lagas i morgon för Anders ska jobba söndag o då finns ingen tid 😞 jag hade gärna varit kvar en dag till när Lofsdalen levererar sådant här väder och perfekt dag.

Ha en fin dag alla

/P

#lofsdalen

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s