Choklad med Grädde ….

Tisdag 9/3-21

Nu åkte dom skidor igen. Jag hade en bra dag så det var skönt. Medan dom andra roade sig på sitt håll så gjorde jag och Anders det oxå.

Jag stoppade öronpropparna i öronen och hoppade på skotern och hoppades på att det skulle funka. Vi tog det sakta men säkert och Anders stämde av med mig hela tiden så att det funkade.

Vi åkte sakta och säkert upp till Våffelstugan 😁.

Det var mitt mål att komma dit i år nu när jag följde med, man är ju så illa tvungen att åka dit när man är här, nä då men är man en godis råtta så är man, då måste man dit.😍

Bara att få liva in i den härliga miljön som är där inne är så ljuvligt. Sedan skall det alltid vara en. Choklad med grädde och en Våffla med sylt ! Smaskens 😋

Sedan tog vi en sväng upp på fjället och den vyn där uppe är magisk, tycker jag. Bara massa snö överallt och några fjällbjörkar här och där, jag hoppades på att få se några Renar men nä dom lyste med sin frånvaro tyvärr. Dom andra såg renar när som var på skoter tur. Får nog kanske se på vägen hem om jag har tur. Turen blev inte så lång för skoterleden blev sämre och sämre så vi vände och åkte hem igen.

Jag ville inte åka för långt för jag var jätte rädd att detta skulle slå tillbaka på mig men vi år se i morgon, jag håller tummarna att det kommer att funka.

En fin dag fick vi iaf. -3, sol och bara lite vind.

Hoppas ni haft en fin dag.

/P

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s