Lite av varje idag oxå.

Måndag 8/3-21

Dagen i dag börjad moln och -8, så det var lite kallare än igår men det blåste inte som tur var iaf, dagen började även med vila för min och Rufus del. Vi börjar dagen på detta sätt efter frullen ganska ofta, det är skönt att ta det lite piano på morgonen, klockan ringer så tidigt för att ta mina tabletter, så det är skönt ta det lite lugnt i starten.

Efter frullen så drog Marcus och Jakob iväg och hyrde skoter, när dom kom tillbaka så gjorde Anders och Sofie sig klara för att åka en tur. Efter några timmar så kom dom tillbaka och då var det lunch.

Jag tycker att mat smakar bättre ute och dagens lunch tycker jag att man ska äta UTE. Vi käkade Gulasch soppa. Det är så gott. Vi brukar käka det ute i snön när vi är här men nu vill inte Anders att jag är på isen med risk för att trilla o slå i huvudet igen, så vi fick äta den på altanen istället. Det gick lika bra det 👍🏻

Efter lunchen så blev det massa skoter åkning igen och när dom väl kom in för kvällen så kan jag bara säga att några förare hade ont i både armar och ben 😂

Sedan blev det läxläsning och försöka att lösa ett stort problem tyckte en viss ung tjej som hade låst sin telefon, hon bytte kod i natt av någon konstig anledning som vi inte vet och då slog hon fel på något sätt så den nya koden funkar inte längre. Hon har nu varit utan telefon hela dagen eller iaf så kommer inte hon in o den men kompisarna kan ju iaf ringa henne så det är ju bra. Tur är att vi har en kunnig person i detta ämne med oss som gör allt han kan för att försöka lösa hennes problem. Hon lånade min tele förut för att logga in på Snap, så nu kan inte jag logga in där för jag kommer inte ihåg mitt lösen 😂 det blir nog bra i slutändan hoppas vi. Jag klarar mig utan snap men klarar hon sig uten telefon tills vi kommer hem?? Det är en svår och stor fråga eller hur? 🤣

Efter middagen nu så sitter vi och slappar i den gamla heliga randiga goa soffa som finns här bästa soffan, vi är utspridda i hela v-rummet, håller avstånd åt alla håll och kanter.

Rufus ligger mellan mig och Sofie i soffan här och sover så gott och nu har det börjat snöa oxå, så nu är det mys pys på hög nivå.

Nu är det snart kvälls medicin dax och sedan är det inte så långt kvar till kvällen för jag blir trött av den så jag brukar krypa till kojs ganska tidigt. det gör mig inget, det är ganska skönt och ligga i sängen o lyssna på bok och bara vara.

Hoppas ni har haft en fin dag.

/P

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s