Lite Makramé mm.

Söndag 7/3-21

Här uppe kommer det nog att bli lite blandat i inläggen eftersom jag skriver om vad som hänt under dagen.

Försökte mig på detta med Makramé idag, hade inget riktigt ”snöre”att använda så det fick bli ett garn.

Jag hade ingen kam heller att sära på garnet med så det fick bli en gaffel. Det gick lika bra det, men måste säga att detta var svårare än jag trodde.

Jag hade en väldigt slå sax att klippa med oxå men det skulle bli en fjäder men det blev nog ett löv istället 😊

Ska prova med riktigt garn när jag kommer hem så hoppas vi på att det går bättre.

Jag letar efter rätt garn till mina Duschbollar fortfarande. Jag har hittat ett ställe på nätet som har en jätte bra grej tycker jag. Jag har ju så svårt o föreställa mig hur ett garn känns och hur tjockleken på garnet är, jag har inte så stor erfarenhet av garn, det har jag skrivit om tidigare och nu i denna webbshop har dom så man kan få hem provgarn på 5 st olika garner för att ”klämma och känna”. Det tycker jag är helt perfekt, då vet jag ju om det passar till mitt arbete eller om det är för tjockt eller för tunt eller mjukt eller sticksitt. Denna ide tycker jag är super bra!. Tack Garngruvan! Kolla gärna in http://www.Garngruvan.se om ni letar efter garn!

Dagen för övrigt:

Idag har det varit en perfekt dag. Blåst lite grann men inte så mycket som det gjorde i går. Solen har varit framme hela dagen och det har varit ca -3 grader. En helt ok dag. Jag och Rufus har varit ute många ggr och hjälp vad han gillar detta. Här springer han lös och han kommer nästan alla gånger jag ropar eller visslar i pipan. Här är det bara vi så det gör inget om han springer lös, det finns inga grannar som kan komma, det är så skönt. Han leker med sin boll ute och har en förmåga att knuffa den nerför slänten så vi måste ner bland alla träden och djupa snön och hjälpa honom att hämta den. Han springer ju på skaren så det går jätte bra för han men jag som väger massor mer än han trampar ju ner mig direkt men snäll matte som man är så går man ner och hjälper honom så klart. Ruffe blir lite arg när dom kör skoter på sjön för då vill han ner och jaga dom. När Anders kör skoter här uppe så springer han efter allt vad han orkar och skäller och det ser så roligt ut.

Tyvärr hann jag inte filma när han sprang efter skoter 😟

Idag till lunch gjorde jag något som jag har varit sugen på länge. Dom andra åkte slalom så Anders var till backen och grillad korv som vi alltid gör när vi är här. Jag här hemma hittade på något eget

Japp det blev Raggmunk och sylt. Så gott, det är en ny rätt för mig, den åt jag första gången för bara något år sedan o föll pladask. Så jäkla gott.

Hoppas ni alla har haft en fin dag.

/ P

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s