Lofsdalen

Lördag 6/3-21

Nu är vi uppe och framme allihop + Jakob, vi kom upp i natt, jag följde med efter mycket fundering. Tyvärr så blev bilresan inte en så bra upplevelse. Vi åkte över Sälen upp och den vägen var totalt värdelös. Så mycket gropar och gupp i vägen så jag trodde jag skulle spy till slut.

Jag blev åksjuk (som jag har blivit nu efter smällen)och det var inte roligt, jag tuggade åksjuketuggumi men det hjälpte bara innan vägen blev för hemsk sedan var det ingen mening med det mera. 😟 Hade huvudvärk när vi kom fram och var totalt dränerad på all energi jag hade, jag var förberedd på att det kunde bli så här men hade väl hoppats på att det inte skulle vara så men men idag så blev det en säng dag för jag tog dagens energi i går oxå och då blir det så här. Så sängläge med huvudvärk har varit min dag idag.

Dom andra har åkt skidor hela dagen men fy vad det har blåst idag, jag tror inte jag har varit med om det förut att det blåst så hemskt kraftigt. Nån gång ska vara den första.

Har orkat tittat lite på telefonen idag och hittade ett så fint arbete i makramé .

Massa hängande löv på en på en pinne. Jag tyckte den var jätte fin.

Hittade även denna blid och blev helt sjuk på den. Något liknande skulle jag vilja göra och jag vet att mamma hade älskat den. Ska försöka hitta en fin träbit i skogen i morgon men tyvärr så är väl snön i vägen så jag kommer nog inte hitta någon men jag ska leta. Så får vi se om det kan bli något.

Måste bara visa vad go han är när han vill mysa i mattes knä.

När han var liten och mini så låg han alltid i mitt knä och nu tror han att det fortfarande funkar. Mattes lilla hjärta ❤️

Hoppas ni haft en bra lördag.

/P

Annons

2 reaktioner på ”Lofsdalen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s