Lofsdalen

Ja a jag tror jag kommer följa med dit i år. Det är 3 år sedan som jag var med upp sist. Det har varit jobbigt att se dom åka varje år utan mig. Vi har ju varit där uppe på Sportlovet i över 15 år, men men omständigheterna runt min skada har ju gjort att jag har inte klarat att åka så långt och det har ju alltid varit mycket folk med, men i år så är vi få och jag tror att jag orkar följa med. Vi får se på fredag när dom kommer och ska hämta sina saker, skidor, skidkläder mm om jag åker med eller inte.

Lofsdalen är ju vårat riktiga Paradis där finner man ro i både kropp och själ. Att bara sitta på trappan till stugan i skogen och blicka ut över sjön med berget på andra sidan det är så magiskt ❣️. Det finns inget annat ställe där jag verkligen bara kan .

Visst på sommaren när Anders är min privat chaufför och kör i väg mig med vagnen rätt ut i skogen eller till en lite badplats någonstans , då mår jag oxå som bäst. det finns inget bättre på sommaren än att FriCampa. Anders är inte lika mycket på detta med FriCamp, visst han följer med men han vill hellre ha ström så ac:n kan gå. Vi är lite olika där men det funkar ändå 😊

Detta inlägg kommer ut på lördag fm men jag skriver det på Torsdag kväll, så vi får se var ja sitter och skriver nästa gång.

Ha en fin Fredag alla läsare.

/P

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s