Hovfjället

Onsdag 3/3-21

Nu har jag varit här några dagar och bara njutit. I helgen som var så var det kanon väder. Några + grader, strålande sol och vindstilla det kan inte bli bättre. Tyvärr har veckan inte börjat lika bra som helgen med vädret. Blåser mycket och mulet men det har några + på dagen iaf och – på nätterna. Hoppas att det inte håller i sig under hela veckan utan att det blir bättre och bättre.

Våran lille fjant är väldigt frusen av sig, så ligga under filten och hålla vakt det gillar han starkt.

Han har med sig sin säng så klart, den är ju så underbar att ligga i tycker han. Vill han vara i fred så lägger han sig där och den har vi liggandes i underslafen i våningssängen, men han lägger sig gärna i våran säng för där leker han oxå och far runt.

Nu ska jag ladda mina batterier ordentligt så jag har massa energi när jag kommer. Ja iaf så mycket som mitt lilla batteri kommer orka ta emot.

Det är så skönt att vara i vagnen för det finns inga måsten utan man kan bara njuta. Längtar till senvåren och sommaren när jag kan FriCampa i skogen igen. Det ska bli så skönt att komma ut i skogen o njuta av tystnaden.

Ha en fin dag

/P

Annons

En reaktion på ”Hovfjället

  1. Ja, ibland är det skönt att bara vara. Här har de lovat lite snöbyar under natten, få se om det stämmer. ❄️🌨

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s