Detta med min hjärna!

Nu har det gått ett tag sedan jag var hos Läkaren, det känns lika tråkigt varje gång, asså jag fattar ju hur han tänker men jag blir lika ledsen varje gång jag varit där.

För er som inte vet sakral jag dra det kort nu och för er som vet så blir det en uppdatering av sista läkarbesöket.

Jag slog i huvudet för över 2 år sedan på jobbet och fick kraftig hjärnskakning, nu lider jag av kraftiga efterföljder av den. Jag har tex en stark hjärntrötthet som jag bråkar med varje dag. Jag har mycket huvudvärk, ett energi ”batteri” som når sitt Max när det knappt har nått hälften, och det ska räcka hel dagen oavsett vad som händer. Jag är mycket ljus och ljud känslig, har tappat minnet och närminnet är nästa helt borta, jag har jätte svårt för att komma ihåg saker mm mm.

Ett inlägg här kan ta mig en hel dag att få till, orkar inte sitt o hålla på med datorn eller telefonen mer än va 10-15 minuter efter det får jag huvudvärk. Vilar många ggr/ dag.

Men men jag ska inte klaga det finns dom som har det värre än jag. Det som är jobbigt är ju att jag aldrig kommer bli helt återställd.

Jag hade ett liv tills den där j**** dagen när smällen var ett faktum. Nu har jag ett helt nytt som jag måste försöka att leva o det är inte enkelt. Jag var en sådan person som hade massor med bollar i luften, höll repa på allas saker i huvudet, nu ska jag vara glad om jag kommer ihåg mitt eget, men det är absolut inte säkert att jag gör, jag måste ha hjälpmedel på olika sätt. Detta med att ta sig för saker och fixa om något krånglar funkar inte alls, det dränerar min energi så fort och kraftigt så jag orkar knappt tänka på det innan jag är helt slut. Skit tråkigt !

Inför läkarbesöket denna gången så var jag inställd på att jag kommer inte att få börja jobba denna gången heller. Läkaren sa till mig att jag är inte redo än för att ens försöka jobba. Jag måste kunna vara aktiv minst 1 timme men där är jag inte än, Max 30 minuter orkar jag nu sedan måste jag vila , så här håller jag på hela fm för på em har jag ingen energi kvar alls. Tyvärr så är det balansnervens fel att jag har fått ett bakslag. Jag ger inte upp än jag ska kämpa på. Jag ska tillbaka till jobbet om det så bara blir 25 % men tillbaka ska jag!

Det är så tråkigt !! Vill bli frisk NNNNNUU!!ja ja vi får se 30/4 vad han säger då jag hoppas på att få börja jobba då.

Undrar vart min stönighet kommer ifrån? Det spelar ingen roll men det är tur jag har den.

Ja ha det gott alla 😭

/P

Annons

2 reaktioner på ”Detta med min hjärna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s