En till vĂ€ska đŸ˜Š

En lite mindre denna gÄng men den blir nog ganska hög tror jag. Det var mera garn kvar Àn jag trodde.

Jag hittade detta ”platt”garn som jag kallar det, Ribbon tror jag det heter. Det blev massor över nĂ€r jag fick göra om Ruffes sĂ€ng. Hans sĂ€ng fick jag göra om nĂ€stan hela för kanterna orkade inte stĂ„ nĂ€r han hoppade i och ur hele tiden, sĂ„ jag fick repa upp den och virka in ett rep i den sĂ„ att kanten kunde stĂ„ upp ordentligt, dĂ„ blev det massa garn över som jag glömt bort.

Nu tog jag med det och det ska vĂ€l bli en garnvĂ€ska till arbetet jag hĂ„ller pĂ„ med för stunden, vill ha allt jag behöver pĂ„ samma stĂ€lle, nu har jag en mini ”vĂ€ska” som jag har allt i och den Ă€r inte sĂ„ bra, sĂ„ nu blir det en ny.

Jag tycker om att virka i Ribbon garn. TyvÀrr sÄ Àr ju detta anvÀnt förut sÄ nu tvinnas det runt, viker sig pÄ mitten och bara krÄnglar sÄ den blir inte sÄ fint som jag tÀnkt mig. Jag gillar snygga handgjorde VÀskor, sÄ det Àr lite trÄkigt nÀr det inte blir som man tÀnkt sig.

Har kollat in Pinterest och dÀr finns det sÄ mycket snygga handgjorda vÀskor, vill ha allihop! Men sÄ kan jag inte tÀnka för jag har inte anvÀndning för sÄ mÄnga, men snygga Àr dom iaf.

Ha en fin dag âŁïž

/P

Annons

2 reaktioner pĂ„ ”En till vĂ€ska đŸ˜Š

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s