Pads/Bomullsrondeller

Nu har jag så där många igen så om någon villhöver så säljer jag gärna. Gör nu dom flesta i Vitt och Grått. Det finns flera av dom 2 färgerna. Det finns 2 Rosa set 1 Puff och 1 Vanlig och 2 Lila kvar 1 Puff och 1 vanlig där oxå.

Just det, det finns en MintGrön vanlig oxå kvar.

Detta är ett set av Gråa
Här har vi 1 set av Vita.

Som ni ser så är 1 set = 5 Pads + Förvaringspåse / tvättpåse + 1 krok (för upphängning)

Dom är tvättbara i 40 grader så det är ett bra MiljöVal! Du kan använda dom till det som passar dig bäst. Tex bara vanlig tvätt, sminkborttagning, lägga på krämer eller vad du själv önskar.

Jag har sålt många redan så dom är poppis och jag vet att dom passar alla åldrar. Jag har tex syskonbarnbarn på 5 som gillar dom skarpt. Tonåringarna runt mig gillar dom oxå, sedan vi som är lite äldre gillar dom oxå.

Jag tycker det är roligt att JAG kan göra något sådant här som folk vill ha och faktiskt gillar. Det trodde jag inte när jag tog virknålen i handen igen första gången för ett år sedan som sagt så virkade jag som liten och det slutade i ett akuten besök och fick ett jack plastat på låret, detta blir jag påmind om varje sommar. Benen blir bruna men ärret av plast är vitt.

Jag trodde inte att jag skulle virka mera i hela mitt liv men nu har det blivit en del. Började med stickning först som rehab men det gick inte för då kom huvudvärken, då provade jag att virka o det funkar än i små mängder, så bara jag är försiktig och lyssnar på kroppen så blir detta en bra rehab för mig.

Tyvärr har det en baksida (som allt har) och det är ju att jag kan inte förvara allt så därför vill jag sälja av lite om intresset finnes.

Lite mer av mina handgjorda saker finner ni på : http://www.pgahandarbeten.blogspot.com

Min handarbetes instagram: mina.handarbeten

Ha det så gott så länge tills vi läses igen 🙂

/Pernilla

#virka #sticka #chrochet #knitting_inspiration

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s