Aj aj jag brände mig.

I förra veckan så brände ja mig. Jag hade tömt upp en te mugg med kokande, sedan sprang Rufus framför mina fötter och då ryckte jag till med muggen så att han inte skulle få varmt vatten på sig. Då fick jag kokande vatten över min hand istället.

Ett första hjälpen kit från apoteket som Anders fick åka o köpa.

Jag satt med kallt vatten länge sedan gick jag över till en påse med snö. Tack vare att jag var så snabb med vatten så klarade jag mig ganska bra men ändå blev det blåsor som har gått sönder.

Jag har haft kompress på för att det inte skall bli skit i dom öppna såren och idag när jag skulle byta kompress så fanns ett litet hjärta under där. 🙂

Jag satte inte på någon ny så nu har jag tappat mycket hud där under dagen men den ska väl bytas mot ny fin som kommer fram under. Det gör lite ont nu men det går över. Det blir nog fint när det väl har läkt ordentligt.

Nu har Anders kommit hem från en vecka i Vinterlandskap med bara skoteråkning. Så nu funderar jag på om jag skall ta o åka till vagnen nästa vecka o bara få vara. Det hade varit skönt att åka iväg en stund.

Ha nu en fin helg alla läsare. /P

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s