Detta med Epa !

Om hon läser detta så kommer hon att säga : men mamma det heter a-traktor, men men hon läser nog inte denna skrivsida får jag hoppas. Hon blir jätte sur när jag säger Epa. hehe.

Jag kan ju bara säga att jag har inte sett så mycket av henne denna vecka. Hon har kört tills i morse 57 mil i en epa som går i 30 km..

Oj oj kan säga att hon har varit borta mycket denna vecka, jag har knappt sett henne alls. I lördags så åkte hon vid 10 på morgonen och kom hem 20.17 på kvällen.

Tur jag har en app så jag kan se vart hon är iaf så att jag har lite koll på henne. Ena dagen barn nästa dag 15 år och nästa dag kör hon epa, det är helt sjukt, jag fattar inte.

Hon har roligt iaf så det är bra, hon får ju körvana oxå och det är väldigt bra. Hoppas iaf att detta kan hjälpa henne så att hon har det lite enklare när det vanliga körkortet skall tas om 3 år.

Visst har hon fått en helt ny frihet men hon kan väl vara hemma någon gång iaf tycker jag. 🙂 Det blir lite tomt här hemma kan jag säga men det är det jag behöver men lite tomt tycker jag nog att det är iaf.

Vi får väl se hur länge det tar innan hon vill byta bil, hon var inne på det innan hon klarade kortet så vi får se hur hon tänker om ett tag om hon vill byta bort V70 till något annat. Mopedbil vill hon absolut inte ha iaf har hon berättas för oss. Hon skall ha en riktig bil har hon sagt. Ja hon har några år på sig att fundera.

Nä nu ska jag kolla vart hon är :-). Ha det bra!

/ P

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s