Detta med en ”Riktig” almanacka ❣️

För mig är det jätte viktigt att ha en vanlig almanacka.

Jag och Anders har en genensam i telefonen så att han kan hjälpa mig att komma ihåg vad jag ska göra, men för mig så är det bättre att kunna se det framför mig, på riktigt om ni fattar vad jag menar.

I morse så läste jag en blogg som jag följer och blev så full i skratt för hon ”slog ett slag” för sin almanacka, och berättade hur hon skriver iden och markerar allt o så.’

Det var precis så som jag gör i min och har gjort i alla år. Jag trodde bara att det var jag skrev på det sättet. Alla mina saker som gäller mig har jag markerat med orange överstrykningspenna. Anders har blå, Sofie har gul och allt allmänt har rosa.

Jag hör nu själv vad tokigt det låter men för mig är det viktigt att ha det så, och när jag läste om det så bara kände jag att, Ha ha det är inte bara jag som gör så.

Så detta med almanacka, det är viktigt, för mig. jag kommer aldrig att sluta använda den, inte nu när jag kan forma den precis efter mina önskemål och få den precis som jag vill ha det och det passar mig bra! Det är jätte bra att göra den själv och sedan få den tryckt med snyggt omslag och allt.

Hur har ni det med era almanackor? Använder ni en riktig eller använder ni telefonens?

Jag har så svårt att skriva på telefonen när jag skall skriva ett nytt inlägg, så nu har jag plockat fram mitt trådlösa tangentbord som jag fick i julklapp för många år sedan o det hjälper mig mycket. Visst jag har datorn men ibland är jag lite lat o då orkar jag inte gå upp och hämta den. Kom ju på att jag har ju en platta oxå som jag kan använda att skriva på men den används av s nu förtiden o hon spelar musik från den, batteriet är även kasst på den så den är ständigt död och man måste ALLTID använda kabel. Visst det är bättre än min telefon men det är inte alltid jag är i närheten av ett vägguttag. Asså det är ju löjligt vilka problem jag har nu känner jag, det är väl inte hela värden egentligen men det är ett störande moment iaf. Jag skriver i anteckningar nu och sedan bara kopierar jag över i bloggen., det funkar bra för mig tycker jag. Får se om jag byter batteri i plattan eller om jag bara kör med detta ( tangentbord o telen )

Skall försöka att bli bättre på att uppdatera men det händer inte mycket just nu och då finns det inte mycket att skriva om.

Ni får ha en fin dag !

/P

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s