15 i Sönda’s och idag kör hon EPA !

Asså hallå vart har tiden tagit vägen???? Jag fattar inte.

Det var ett litet ute kalas i Söndags o vi hade vädret med oss så det blev jätte lyckat. Vi åkte till kilene och grillade och dit kom Släkten ❤️ Vi hittade en grillplats som låg lite uppe i skogen o det var helt vindstilla o blev jätte bra.

Sofies kompisar kom oxå förbi och överraskade henne 👍🏻

Det blev en väldigt fin dag ute med både strålande sol, grill, pulka och skridskor. Kan inte bli så mycket bättre, hon va toknöjd och det är huvudsaken.

Idag klarade hon AM teorin så nu är hon ute och åker EPA! Har jag tur så kommer jag väl att få se henne när hon kommer hemma sover. Tur det är helg så hon kan köra av sig lite innan skolan på måndag, för nu blir det hårda tag där, hon har kämpat så mycket med teorin så nu är det skolan som gäller igen.

Asså hon är rolig 😊 hon har tappat sitt bankkort och nu ringde hon – mamma jag måste ha ditt bankkort för vi ska dra till Donken i stan. Ööö nä det får du inte men nu kör hon själv så vem kan stoppa henne 🤩 älskade unge ❤️ Både jag o Anders har varit så nervösa inför denna skrivning så när dom ringde från Örebro o morse o berättade så kom det en glädje tår kan jag lova, men jag hade inte räknat med att hon skulle lysa med sin frånvaro så här, men men hon kommer väl hem när tanken är slut😊.

Trevlig helg

/P

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s