En vecka till som passerat.

Det händer inte så mycket just nu i mitt liv, har kommit in i vardagen igen efter jul och allt. Det blir ju så här när jag bara är hemma o vilar.

Gjorde färdigt ett par ToffelSockor denna vecka som blir hämtade nästa vecka. Jag använder ju mig av Virkningen som terapi, virkar en stund och sedan vila, så håller jag på så det går ju inte fort. Skulle vilja ge mig på något större projekt men törs inte det än. Jag tror inte mitt tålamod fixar det än, små lätta saker som går fort att virka, det är min grej just nu. Duschbollar och ToffelSockor är både enkelt och går fort så det du funkar än iaf.

Nästa vecka blir spännande, då skall jag till Neurologen på återbesök och nytt läkarintyget, det ska bli spännande o höra vad han säger denna gång. Jag hoppas nu bara att inte F-Kassan börjar strula oxå som AFA har gjort. AFA har en egen neurolog som har granskat mitt fall o han påstår att mina skador och allt jag fick efter smällen INTE kan komma av den smällen så ny har AFA dragit tillbaka all ersättning mm, men väntar nu på alla papper så ska jag överklaga deras beslut!. Hoppas hoppas nu att jag får börja jobba 25% men jag tror inte det, hoppas gör jag iaf. Balansnerven sabbade ju allt denna gång tyvärr, så det blev ett ordentligt bakslag men skall tillbaka till sjukgymnasten oxå nästa vecka. Jag hoppas allt går vägen!

Som sagt det händer inte så mycket utan att det är lugnt och stilla i mitt liv just nu, det är på både gott och ont.

Ha en fortsatt fin Lördag. -12 grader och stråland sol.

/P

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s