En teori på hur jag tror att det började.

Jag har försökt att komma på vad det var som gjorde att jag började blogga asså jag vill inte använda det ordet jag säger skriva, det ordet kommer ni att få se många gånger, men jag kommer inte ihåg vad det var men jag tror att det var nyfikenheten som gjorde att jag började.

Nyfikenheten på det nya (som detta var för mig) och så klart om man kunde få några följare, det var ju jätte kul att se, sedan var det inte länge kvar till jag började jobba i Norge och då vet jag att många tyckte det var roligt att läsa om mitt äventyr, i en barnehage ensam med 4 1:åringar, det var en rolig tid 💖

Måste nog tyvärr säga att det var lättare att tyda statistiken på förra skriv stället än detta nya, om det är ovanan och okunnigheten, det vet jag inte, säkert en kombo.

Oavsett så är detta nya ställe bättre på många sätt, eget namn, kan lägga upp både videoklipp och bilder utan problem och det funka även på gratis versionen som jag använde först och det är ett stort + tycker jag. Det finns många fördelar med denna nya sida.

När jag började och många många år fram i tiden så hade jag min sida låst, så det var bara dom allra närmaste som fick ta del av mitt liv. Sen har jag provat några ggr att släppa lite på tömmarna o öppnat den men alltid stängt den igen, jag vet inte varför det har blivit så. Om det har varit tryggheten kanske, för jag vet ju inte vilka som läser detta idag och det har nog gjort mig osäker. Nu är den öppen och kommer så förbli, men det är min ventil så jag skriver vad jag vill o tycker ni det är trams så bara sluta läs 😊.

Man ser ju bara statistik på hur många som läser men vilka är ni? Det har nästan fördubblats läsare sedan jag bytte ställe att skriva på. Ni får ursäkta men tror jag har en släng av dyslexi jag med, för jag märker ibland att min stavning är helt galen, så det får ni ha överseende med 👍🏻 Ibland kommer det bli korta inlägg och ibland lite längre och ibland kanske inga alls.

Som sagt jag har ingen aning om vilka ni är som läser. Jo vissa vet jag men långt ifrån alla.

Kul iaf att ni vill läsa!

Alla nya läsare är Välkomna ni oxå!

Jag har lite svårt att förstå att det jag skriver kan vara intressant för någon annan, men det är jätte kul att jag har läsare/följare 👍🏻

Hur har ni hittat mig, er jag har gett adressen till fattar jag men ni andra, hur hittade ni mig?

Nu tycker Ruffe att vi ska gå och sova, han har lagt sig till rätta och bara väntar på att det ska bli mörkt och tyst.

Vi hoppas på en fin dag här uppe på Fjället i morgon. Vi åkte till vagnen nu i kväll och ska ha en skön helg, har vi tänkte❣️

Trevlig kväll

/P

Annons

2 reaktioner på ”En teori på hur jag tror att det började.

 1. Ser fram emot min beställning av sockor… de var verkligen mjuka o satt som ett smäck på min fot som gjord för min fot.
  Igår kväll var det så kallt att jag längtade efter mina sockor.
  Jag har även provat ”Ansiktspadsen” vilka otroligt sköna mjuka och rengörande pads. Huden kändes len som ett barns ansikte hela kvällen igår.
  Tackar så mycket för det!!!
  🤩✨🙏 rekommenderas varmt!!!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s