Nu blir jag snart tokig!!

Kan ni se Videon som jag lade upp i förra inlägget??

Jag kan gör det på telefonen men inte på datorn? Jag blir tokig vad är det för fel, eller vad gör jag för fel? Det hade varit lite kul om date någon gång kunde funka som det ska iaf. Har köpt ett Domännamn nu, så nu återstår det bara att få till det så att få till det så det funkar. Tanken är att det bara ska vara att skriva pernillaga.se sedan för att komma in på bloggen men vi får se om jag kan få till det. Det verkar ju inte som om något funkar för mig just nu så varför skulle det funka ??

Nä nu ska jag vara lite glad det är ju iaf ett nytt år och jag hoppas på att det ska bli mitt år. Jag vill bli frisk nu !!! Så det hoppas jag på att jag blir men det vet jag ju redan svaret på men iaf att jag kan bli bättre så jag kan börja jobba 25%. Håll tummarna för mig, skall bara få bukt på balansnerven först sedan är det bara att vila igen så jag kan börja jobba. Jag tycker att 2 år får räcka nu, det måste få bli min tur nu!! Det hoppas vi på iaf. Nu sitter jag och försöker att lära mig denna skrivsida men det är fasen inte lätt när man är van en annan och har skrivit där i så många år. Förnyelse är bra har jag hört men jag vet inte, jag hoppas på det.

Nyåret firade jag in som förra året Jag sov. Jag och Marcus åt mat sedan försvann han och då satt jag och lyssnade på ljudbok en stund sedan gick jag o lade mig. Jag sov så gott när kl slog 00.00, det var så skönt, vaknade inte ens av raketerna men det gör inget. Det hade gått bra för Ruffe oxå i Lofsdalen det va skönt för det var ett lite orosmoment, han har det jätte bra där uppe, han springer lös och han leker i snön och jagar skotern och allt tycker han är jätte kul.

Nu är jag trött o ska vila igen något positivt är att jag har bara sovit 2 ggr idag så det går åt rätt håll.

Ha nu en härlig kväll och ett fortsatt gott år !

/ Pernilla

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s